EXCLUSIVE MK
Астрологија НАСЛОВНА

НА НЕБОТО СЕ СЛУЧУВА НЕШТО МАГИЧНО И ЌЕ ТРАЕ ДО 5 ЈУНИ – особено на овие знаци ќе им се исполнат сите замислени желби, еве како ќе влијае и на останатите!

Сега е време да ги остварите вашите желби и да се препуштите на вашите соништа. Многу е важно од кои куќи овој аспект ви претставува триаголник, па токму на тие полиња работете да ги остварите вашите желби.

На небото во моментов има прекрасен аспект на планетата на љубовта, задоволството и креативноста – Венера, која ќе доминира деновиве. Чувствата ќе бидат обоени со убавина, ќе се појават длабоки емоции, а секој што има креативни способности може да се изрази сега. Вистинско време е да ги средите емотивните односи, како во семејството, така и во партнерските и пријателските односи.

Овој период треба да го искористите до 5 јуни, кога Венера ќе се пресели во знакот Лав, за се што ве прави среќни и ви го отвора срцето за духовноста, ентузијазмот и убавината на љубовта. Поминете време на места кои ја „чистат и лекуваат“ вашата душа.

Во одреден момент, поточно на 2 јуни, Месечината од знакот на Шкорпија ќе направи прекрасна тројка со оваа планета и секој треба да го искористи тоа . Најмногу придобивки ќе имаат родените во водни и земјени знаци и подзнаци, што не значи дека и другите нема да уживаат во тоа.

Сега е време да ги остварите вашите желби и да се препуштите на вашите соништа. Многу е важно од кои куќи овој аспект ви претставува триаголник, па токму на тие полиња работите да ги остварите вашите желби.

Рак

Венера е во вашиот знак. Искористете ги сите поволности и уживајте.

Шкорпија

Ќе бидете поддржани од Месечината на 2 јуни. Уживајте и пуштете се од се што ви тежело.

Риба

Нептун во вашиот знак испраќа позитивни вибрации. Опуштете се во прекрасните прошетки покрај водата, ќе ве осветли ѕвездата на среќата.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Знаци дека девојката е во право кога ви кажува дека не сте романтични

Angela

Колку време можат да стојат јајцата без да се расипат?

Angela

ХОРОСКОП: Кои се вашите скриени желби?

Angela