EXCLUSIVE MK
Медицина НАСЛОВНА

Неуромедика со кардиолошки, ортопедски и ОРЛ пакет!

Болницата Неуромедика со неколку пакети кои речиси на сите им се потребни:

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ОРЛ ПАКЕТОТ!

Пакетот вклучува:

✔️ОРЛ преглед

✔️Аудиометрија

Прегледот го врши Прим. Д-р Лидија Дубровска – Милетиќ, Специјалист по ОРЛ
Закажете преглед на 13 301, работиме 24/7.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО ОРТОПЕДСКИОТ ПАКЕТ
Пакетот вклучува:
✔️Ортопедски преглед
✔️ДЕКСАСКЕН
Прегледот го врши Проф. Д-р Ѓорѓи Зафироски, Специјалист по ортопедска хирургија и трауматологија во НЕУРОМЕДИКА.
Закажете преглед на 13 301, работиме 24/7.

ИСКОРИСТЕТЕ ГО КАРДИОЛОШКИОТ ПАКЕТ
Пакетот вклучува:
✔️Кардиолошки преглед
✔️Кардиолошко ехо
✔️ЕКГ
✔️Стрес тест
Прегледот го врши M-р Д-р Жарко Јанковски, Специјалист по интерна медицина и кардиологија
Закажете преглед на 13 301, работиме 24/7.

Повеќе детали можете да најдете ТУКА.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

882 нови случаи на Ковид 19 – пријавени 14 починати лица

Angela

Шкорпијата ќе добие одлични вести од странство, на Лавот итно му е потребен одмор

Angela

Дневен хороскоп: Еден знак го очекува важен состанок

Angela