EXCLUSIVE MK
ЗДРАВЈЕ Исхрана НАСЛОВНА

Објаснето во 3 минути: Што значи здрава исхрана?

Што значи здрава исхрана? Може да најдете многу одговори на ова прашање, од различни извори, кои не мора да значи дека ќе одговараат на вашите потреби и вашата ситуација.

Доктор Ентони Балдузи од Fit Father Project/ Fit Mother Project во три минути објаснува што подразбира здравата исхрана генерално и го темели концептот на четири основни лекции:

1) стандардизирајте го вашиот прв оброк во денот

2) јадете една голема зелена салата во денот

3) набавете шише за вода и користете го!

4) составете ја совршената порција за ручек/вечера.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Зголемената влакнавост кај жените е последица на овие болести

Angela

За да бидат максимално задоволени, жените сакаат сексуалниот чин да трае подолго

Angela

Заврши идентификацијата на сите 45 жртви од автобуската несреќа во Бугарија

Angela