EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА НАСЛОВНА

Овие работи можат да ја подобрат ХЕМИЈАТА меѓу партнерите

Неопходно е постојано да се работи на врската

Ние веруваме дека вашата врска е одлична, но се надеваме дека знаете дека врските треба да се негуваат.

Исто така, неопходно е постојано да се работи на врската и да се инвестира во неа.

Дури и да се поработи на „хемијата“.

Таа е задолжена за одржување на љубовта во вашата врска.

Следете ги овие упатства за да ви биде полесно:

Заеднички интереси

Заедничките цели ги зближуваат луѓето. На пример, ја сакате истата музика, истите жанрови на филмови, ја сакате истата храна, се стремите кон истите цели, ги сакате истите работи во иднина… Имате толку многу заедничко што се чувствувате како да сте едно лице.

Целосна отвореност

Ако сте отворени еден кон друг, и психички и физички, тоа има многу позитивен ефект врз „хемијата“ на љубовта. Ако партнерите се отворени и искрени еден кон друг, тогаш тие се чувствуваат безбедно во својата врска и така ќе сакаат да бидат заедно засекогаш.

Грижливост

Покажувањето сочувство, внимание и љубезност кон партнерот ја подобрува вашата врска. Колку повеќе ќе внимавате на врската, толку подобро ќе биде. Физичка привлечност: За да бидете физички привлечни за вашиот партнер, треба да работите на вашиот изглед за да ја одржите таа искра.

Контакт со очи

Очите зборуваат погласно од зборовите. Што чувствувате – вашите очи покажуваат. Покажете му со погледот како се чувствувате на вашиот партнер, погледнете го со нежност или страст – тој ќе го почувствува тоа. Допирот има голема моќ: Не дозволувајте да помине ден без да го погалите или прегрнете партнерот.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Занимливи и помалку познати факти кои ќе ве замислат

Angela

ПЕТ совети за ПОДОЛГ СЕКС! Еве неколку трикови со кои можете да го продолжите уживањето

Angela

Македонската женска репрезентација од последнит „шешир“ ги чека протвниците за ЕП 2023

Angela