Сакаат да ги пратат трендовите и облеката која е моментално во мода, но никогаш нема да облечат нешто само затоа што е модерно. Облеката мора да им се допадне уште на прв поглед, обожаваат класични кроеви, а со задоволство ќе се поиграат со најразлични материјали, бои и додатоци.