EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА НАСЛОВНА

Особини кои покажуваат дека мажите се спремни за брак

Зрелоста на човекот се обликува со научените животни вредности. Овие особини ги поседува вистински зрелиот маж подготвен да стапи во брак.

1. Емоцинално е достапен
Постојано работи на себе, на неговите стравови, несигурности и не му е срам да ги покаже своите чувства. Не се обидува да избегне обврски, туку храбро се соочува со сите препреки. Подготвен е најотворено да ги покаже своите емоции и јасно да ви стави до знаење и вам и на останатите колку му значите.

2. Забавен е
Не се сфаќа себеси премногу сериозно. Си дозволува искрено да се насмее. Духовит е и поради него често лицето ви е насмеано.

3. Нема потреба да биде во центар на вниманието

Не се плаши од тоа, туку едноставно не му е потребно за да се чувствува важен и значаен. Тоа е маж со кој е можно да имате разговори кои имаат смисла. Слуша што му зборувате и сака да слушне што вие мислите.

4. Отворен е и директен

Со него знаете на што сте. Не сака игри, се што му пречи ќе ви каже во лице, нема да прави љубоморни сцени и да ви смета во животот. свесен е за себе и нема потреба да се преправа дека е некој друг.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

ФОТО: Грчка манекенка во природно издание на Канскиот фестивал, бројни реакции за нејзините веѓи на социјалните мрежи

Angela

Поправете ги несовршеностите на лицето

Angela

Научен симпозиум „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“

Angela