EXCLUSIVE MK
ЗАБАВА Занимливости

Починала најстарата жена на светот – живеела 124. години

Франциска Сусано, познат по прекарот Лола Иска, почина во понеделникот вечерта во нејзиниот дом во градот Кабанкалан на Филипините.

Претставниците на локалната самоуправа велат дека таа била најстарата личност во светот, надминувајќи го претходниот рекордер за две години.
Локалните податоци тврдат дека Франциска Сусано е родена на 11. септември 1897. година.
Се верувало дека тајната на долгиот живот на Лола е исхраната која се состоела главно од зеленчук, со малку месо и без свинско месо.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Дали бројот на куќата може да биде извор на тага и страдање во домот ?! Проверете кој е ВАШИОТ!

Angela

Како да го препознаете оргазмот кај жените?

Angela

Ова е најбрзиот начин да декорирате велигденски јајца: Потребни се само неколку секунди, а сите ќе се чудат како ви успеало

Angela