EXCLUSIVE MK
Астрологија НАСЛОВНА

Пред нас е моќен астро период! Јупитер влегува во Бик по 12 години-еден хороскопски знак го чека голема среќа

Јупитер, планерот на среќата, излегува од огнениот Овен на 16 мај и влегува во Бик, каде што ќе остане до 25 мај 2024 година.

Јупитер е планета на ширење, раст, просперитет и експанзија, додека Бикот е знак поврзан со материјалното богатство, удобноста, стабилноста и практичноста.

Кога овие два елементи ќе се спојат, тоа значи дека луѓето со Јупитер во Бик ќе бидат повеќе склони да привлечат изобилство, финансиска сигурност и материјална благосостојба.

Тие ќе бидат многу практични во нивните пристапи кон животот и имаат тенденција да планираат и управуваат со пари на долг рок.

Овие луѓе обично се многу трпеливи, стабилни и издржливи. Тие имаат талент за создавање долгорочни цели и вредно работат за да ги постигнат тие цели. Тие се исто така многу склони да уживаат во материјалните добра, како што се храната, пијалокот и уметноста.

Меѓутоа, луѓето со Јупитер во Бик треба да внимаваат да не се врзуваат премногу за материјалните работи и да го занемарат својот духовен развој.

БИК

Влегувањето на Јупитер во вашиот знак укажува на среќни околности и можност да ги добиете животните можности што ги чекавте. Во следната година треба да го искористите позитивното влијание на Јупитер, кое може да ви донесе заљубување, но и добри деловни можности. Време е за разубавување, па ќе имате неверојатна харизма која го освојува светот. Многу припадници на вашиот знак ќе стапнат на лудиот камен во годинава.

ЈАРЕЦ

Јупитер, планерот на среќата, влегува во вашата петта куќа, па можете да очекувате проширување на семејството. Доколку сте слободни, можете да очекувате интересно познанство на јавно место. Во следната година животот ќе ви биде позабавен, бидејќи повеќе ќе излегувате на јавни места и ќе запознавате нови луѓе.

ДЕВИЦА

Нагласената деветта куќа со Јупитер во Бик укажува на можноста за долги патувања, подобрување, но и можност да ги завршите студиите, доколку сте млади. Исто така, ова е можност за духовен развој и запознавање со други култури.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

ФОТО: Ана Ивановиќ го покажа трудничкиот стомак и откри како функционира нејзиниот мозок

Angela

Авганистан е на работ на граѓанска војна, вели американски генерал

Angela

Црногорската полиција заплени 1,5 тон кокаин

Angela