EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА

Работи кои најчесто ги сакаат мажите од партнерката?

Еротско стенкање, безобразни зборови, слатки шепотења, возбудливи крици, што најмногу мажите сакаат да слушнат во кревет?

Можеби и самите знаете дека една погрешна реченица за време на секс може да го расипе расположението.

Но, постојат и звуци и зборови кои можат уште повеќе да ги запалат страстите. На реддит мажите споделија што најмногу сакаат да слушнат од жените во текот на љубовниот чин.

Што мажите најмногу сакаат да слушаат за време на секс?

-Изрази на искрена радост и страсти, искрено одушевување, страсни воздишки.

-Упатства што и се допаѓа на партнерката, а што не.

-Искреност

-Што било – зборови, стенкање, воздишки, само да не е молчење, се дел од одговорите од типот „Ако е мирна и тивка, тоа брзо ми го расипува расположението“,  „Навистина да ме посакува“, „Да ме гледа во очи и да ме моли да влезам во неа“, „Гласно да стенка додека зборува безобразни зборови“, „Да ме моли“, гласат дел од одговорите.

Сепак, не е толку перверзно и сложено како што мислат некои, нели?

 

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Што стилот на расправање говори за вашата врска?

Angela

Овие хороскопски знаци се најдобри шефови

Angela

Доказ за вечна љубов: На која рака треба да го носите вереничкиот прстен, а на која бурмата?

Angela