EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА НАСЛОВНА

Работи кои секој маж ги посакува во бракот

Психолозите тврдат дека за мажите овие две работи се клучни во брачната заедница:

1. Немојте да го менувате

На почеток од односот сè е прекрасно и бајковито, ништо не ви пречи кај партнерот и сте ги прифатиле и неговите маани. А, потоа поминува одреден период или ќе потпишете документ со кој се заколнувате на вечна љубов, па нешто почнува да се менува.

Одеднаш повеќе не ви годат неговите пријатели, начинот на кој се облекува, работата со која се занимава. Звучи познато, зар не?

Секако, пожелно е на вашиот партнер да му сугерирате за неговите грешки, но желбата да го промените не е добра. Мажите ја гледаат жената како поддршка и рамо на кое секогаш ќе можат да се потпрат.

2. Личен простор

Сите ние сакаме да имаме време само за себе. Тоа не е себично, тоа е потреба на секој човек. Мажите многу се разликуваат од понежниот пол.

Жените често имаат потреба веднаш да раскажат и да споделат работи со својот партнер, додека пак мажите често сакаат да се изолираат и сами да поминат низ одреден дел од животот.

Мажите од жените очекуваат разбирање, дури и во оние денови кога многу грешат. Веруваме дека некогаш е тешко да ги разберете, но не е тешко да се обидете да го направите тоа.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Како кучето да го заштитите од жештините?

Angela

ХОРОСКОП: Кои се вашите скриени желби?

Angela

Луѓето масовно јадат портокали додека се капат, еве зошто – отсега ќе го правите ова и вие!

Angela