EXCLUSIVE MK
ЗАБАВА Занимливости

СОНУВАВТЕ ПАРИ? Тоа може да значи многу работи…

Додека некои ги гледаат парите како симбол на контрола, влијание или статус, други знаат дека парите во соништата означуваат важни животни прашања, како што се успехот, љубовта и сексуалноста.

Ако парите се појават во сон, тоа е знак дека човекот потсвесно ги проценува сопствените вредности и она што му е важно во животот.

Соништата за пари обично покажуваат колку се цените себеси.

Симболиката на парите во соништата може да се толкува и низ призмата на моќта, силата и сексуалноста.

Кога парите се појавуваат во соништата, тоа може да биде знак дека ја проценувате сопствената вредност. Ако сонувавте дека имате многу пари, тоа е главно симбол на вашата самодоверба.

Меѓутоа, ако трошите пари во сон, вашата потсвест ви кажува дека во реалноста треба да внимавате на што ја „фрлате“ вашата плата!

Ако на сон сте нашле пари, тогаш имате причина за славење – затоа што тоа се смета за добар знак. Парите во таков сон симболизираат извонредна количина на самодоверба и самодоверба.

Тоа значи и емотивен дел од животот. Човек кој сонува дека добил или нашол пари е задоволен од својот љубовен статус, а можно е да победи во јавност.

Сонот за губење пари е предупредување и симболизира љубовно разочарување. Личноста која губи пари во сон може да биде во неуспешна потрага по партнер.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Новооткриен паразит именуван по Џеф Даниелс

Angela

Дневен хороскоп за 29 октомври: Сочувајте го оптимизмот

Angela

Заштитете се од манипулатори: Психолозите ги предлагаат овие тактики

Angela