EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА

Тајни ерогени зони на машкото тело

Истражувачи анкетираа 793 мажи и жени со цел да го оценат нивото на возбуда на различни делови на телото. За жените веќе е општо познато кои се најголемите точки на возбуда, но мажите се потаинствени и потешко се отвораат.

Резултатите од студијата се објавени во журналот Cortex. Анкетираните биле замолени да го оценат секој дел од телото на скала од 1 до 10 според нивото на возбуда.

Еве на кои делови треба да обрнете посебно внимание:

1. Ушите

Следниот пат кога ќе почне некој натпревар и тој одбива да го тргне погледот од играта, знаете точно каде невино да го допрете или можеби грицнете.

2. Грбот

Уште еден силно потценет дел од машкото тело е токму грбот. Изненадете го со благи и брзи бакнежи или нежно цртање со прстите додека е свртен со грбот.

3. Брадавиците

Да, и машките брадавици се многу чувствителни исто како и женските. Обрнете им посебно внимание и малку повеќе време, па ќе се уверите.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Гитара на основачот на „Пинк флојд“ продадена за над 27.000 долари

Angela

Дневен хороскоп (03.12.2021)

Angela

Најчестите причини за болка и непријатност за време на секс?

Angela