EXCLUSIVE MK
Астрологија НАСЛОВНА

Што ќе ни донесе 15 мај кога ќе заврши ретроградната фаза на Меркур?

Ако во последните недели имавте впечаток дека не оди сè според планот или дека постојано сте заглавени, од 15 мај тоа ќе почне да се менува.

Токму на тој ден ќе заврши ретроградната фаза на Меркур, а само еден ден подоцна Јупитер ќе почне да транзитира низ знакот Бик.

Ова може да значи неколку работи:

Ќе имаме појасна визија каде сме и како да продолжиме понатаму.

Ќе ги добиеме информациите што ни се потребни.

Конечно ќе се одвива разговорот што долго време го чекавме.

Околностите ќе ни дадат поголемо чувство на сигурност.

Бидејќи на денот на неговото директно движење, Меркур ќе биде во позитивен аспект со Сатурн и на само шест степени од Јупитер, ќе имаме можност да придвижиме нешто напред.

Не само што ќе можеме да го почувствуваме тој чекор во себе туку и ќе видиме како се манифестира во нашиот живот.

По 1 јуни, пак, постои можност сето она кон кое се стремевме во минатото да се престори во реалност.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Италија има најдолговечни жители во Европа

Angela

Трите најљубоморни хороскопски знаци

Angela

Живее во луксузен стан кој многумина го посакуваат – ова е оазата на мирот на водителката на „Ѕвездите на гранд“ Сања Кужет (ФОТО)

Angela