EXCLUSIVE MK
НАСЛОВНА Хумор

Ќе се смеете до солзи, приказна која се чита во 1 минута

Плачел Јосиф на улица како да е крај на светот и еден човек застанал и го прашал:

„Зошто плачеш?“

Јосиф му одговорил: „Па, како да не плачам, кога си ја изгубив паричката.“

„Ајде не плачи, еве ти една паричка“, му кажал добродушниот човек.

Јосиф ја земал и пак почнал да плаче, а човекот го прашал што е сега проблемот кога си ја добил паричката назад.

„Офф, па како да не плачам. Да не ја изгубев мојата паричка сега ќе имав две.“

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Се дистрибуира гласачкиот материјал, за печатење потрошени 60 тони хартија

Angela

Петмина загинати на аеродромот во Кабул

Angela

Зголемени трошоците во градежништвото за нови станбени објекти

Angela