EXCLUSIVE MK

Category : Хумор

Хумор

За некого смешно, за друг жално: Најужасни тетоважи направени кога било (галерија)

Angela
Тетоважи кои ќе ве натераат да помислите како некој би се осмелил ова да му го стори на своето тело. Жалење за одредена постапка – сите сме го почувствувале ова во одреден миг од животот,...
Хумор

Шпански комедии што ќе ве насмеат до солзи

Angela
Иако не толку очигледен, европскиот хумор отсекогаш бил многу подобар од американскиот. Тој е толку вешто вткаен низ животните сцени речиси во секој кадар, па ако не сте доволно внимателни, може да ви избега –...