Најгледаната водителка во регионот Јована Јеремиќ реши да се опушти.Таа со друштво замина во Врњачка бања каде уживаше неколку денови.

Најголем дел од времето го помина во спа каде го покажа своето прекрасно тело.За Јована нема летна пауза и секој викенд ја води најгледаната утринска емисија „Ново јутро.