EXCLUSIVE MK

Tag : автопат

Автомобили

Дали знаете кој е најекономичниот начин за возење по автопат?

Angela
Голем број модерни автомобили трошат многу повеќе гориво при возење по автопат отколку што фабрички е декларирано, а за возачите кои сакаат да штедат гориво, германските експерти за автомобили даваат совети за поефикасно возење со...