EXCLUSIVE MK

Tag : антониа гиговска

НАСЛОВНА Шоу биз

Ужива во бременоста – Антониа Гиговска го покажа голото трудничко стомаче, веќе „не може“ да сокрие дека чека принова (ФОТО)

Angela
По смелата маска за 1-ви Април во разголено издание, Антониа сега ужива во домашна атмосфера покажувајќи го својот труднички стомак. Антониа Гиговска и нејзиниот партнер Роберт Спасенцовски уживаат во периодот на исчекување на нивното прво...