EXCLUSIVE MK

Tag : бањање

Медицина НАСЛОВНА

Кога родителите треба да престанат да се бањаат со децата?

Angela
Бањањето заедно со деца може да биде одлична можност за поврзување, а според едно истражување, 84 отсто од родителите се согласуваат дека тоа е еден од најубавите моменти што ги поминуваат со своите деца. Психолозите...