EXCLUSIVE MK

Tag : варени јајца

Занимливости

Не ја истурајте водата по варењето јајца, многу е корисна за растенијата

Angela
Водата во која најчесто ја готвиме храната завршува во одводот, како кога готвиме тестенини, јајца и слично. Сепак, не треба да ја фрлате водата откако ќе ги сварите јајцата, бидејќи е многу корисна. Водата по...