EXCLUSIVE MK

Tag : велика среда

Македонија НАСЛОВНА

НЕ ПРАВЕТЕ ГОЛЕМ ГРЕВ НА ВЕЛИКА СРЕДА – денес никако не смеете да ги направите овие работи, особено сопружниците да внимаваат на ова!

Angela
Православната црква и верниците денеска ја одбележуваат Велика Среда, еден од најзначајните денови од Страдната недела. На Велика Среда се одбележуваат три значајни настани: Последното претсмртно помазание на Господа, Заговорот на јудејците за да го...
Македонија НАСЛОВНА

ДEНЕСКА Е ВЕЛИКА СРЕДА: Денот кога Јуда го пpедал Спасителот!

Angela
На Велика Среда се одбележуваат три значајни настани: Последното претсмртно помазание на Господа, Заговорот на јудејците за да го убијат и Јудиното предавство на Христа за триесет сребреници. И на Велика Среда се читаат библиските текстови кои...