EXCLUSIVE MK

Tag : велики вторник

Македонија НАСЛОВНА

Денеска е Велики вторник

Angela
На Велики Вторник верниците си спомнуваат за настаните што се случиле на тој ден. Црквата определила на богослуженијата во овој ден да се читаат текстовите од Светото евангелие што ги опишуваат настаните од Христово време...