EXCLUSIVE MK

Tag : венчавка

Занимливости НАСЛОВНА

Видеото што налути многумина: Младоженецот испраќа пораки на мобилен додека излегува од црквата со невестата

Angela
На социјалните мрежи се прошири снимка од младоженецот како зјапа во телефонот или му испраќа порака на некого веднаш по венчавката, додека тој и неговата невеста се уште ја напуштаат црквата. Како што можете да...