EXCLUSIVE MK

Tag : викторија бекам

НАСЛОВНА Убавина

Тајната на младешкиот изглед Викторија Бекам ја крие со години, а Бекам сега ја издаде – по 25 години фудбалерот откри тајна која жените уште денес ќе ја применат! (ФОТО)

Angela
Добро е познато дека исхраната и правилата кои слепо ги следиме понекогаш на мажите им се смешни и неразбирливи, но тоа не ги спречува жените да поминуваат часови проучувајќи ги состојките во производите за убавина...