EXCLUSIVE MK

Tag : вознемирен коњ

НАСЛОВНА Светот на познатите

Вознемирен коњ направи инцидент на крунисување на Чарлс Трети

Angela
За време на вчерашното крунисување на британскиот крал Чарлс Трети, се случи помал инцидент кога вознемирен коњ, кој беше дел од кралската поворка, налета на толпата луѓе која го следеше настанот на улиците на Лондон....