EXCLUSIVE MK

Tag : војна

НАСЛОВНА Свет

Трогнат од судбината на жителите на Украина: Јапонец отвори бесплатен ресторан во Харков

Angela
Трогнат од судбината на жителите на Украина, кои поради руското гранатирање биле принудени да бараат засолништа и во станиците на метроата, меѓу другото, 75-годишен Јапонец од Токио решил да остане меѓу нив. Со месеци, како...