EXCLUSIVE MK

Tag : втор ден велигден

Занимливости НАСЛОВНА

Еве што треба да правите на вториот ден Велигден за да бидете среќни цела година, внимавајте со кого го поминувате денот!

Angela
Денеска е втор ден Велигден и со овој ден почнува светлата недела. Со оглед на тоа дека велигденското славење трае три дена, на денешен ден се продолжува обилната гозба на која се честат гости, роднини,...