EXCLUSIVE MK

Tag : гога секулиќ

НАСЛОВНА Шоу биз

ЛЕКАРОТ ОСТАНАЛ ВО ШОК ОД ТОА ШТО ГО ПРАВЕЛА – на Гога Секулиќ и пукнаа силиконите една недела откако ги вгради, пејачката долго ќе се кае поради оваа грешка!

Angela
Српската пејачка Гога Секулиќ морала да оди итно на операција поради тоа што и пукнале силиконите откако претходно им направи корекција. Имено таа откако неодамна вгради нови силикони пејачката морала да и ги шијат раните...