EXCLUSIVE MK

Tag : гоца тржан

НАСЛОВНА Шоу биз

Поради ставот за воспитување на децата денес, Гоца Тржан „нападната“ на Твитер – со ова мислење многумина ќе се согласат!

Angela
Пејачката Гоца Тржан отсекогаш била “остра“ на својот јазик и јасно го искажала својот став. Сега го кажа своето мислење за новиот начин на воспитување на децата, кој таа не го поддржува. Иако некои го...