EXCLUSIVE MK

Tag : дарко чурлинов

НАСЛОВНА Фудбал

Дарко Чурлинов добил сепса, во болница е во Белград!

Angela
„Дарко Чурлинов е во болница во Белград. Засега нема јасен одговор околу неговата ситуација ниту од докторите. Имаше внатрешно труење, не се знае дали е последица од проблеми со заб или анесетезија. Познато е дека...