EXCLUSIVE MK

Tag : двоглав орел

НАСЛОВНА Шоу биз

АЛБАНСКАТА ПЕЈАЧКА ПОКАЖА ДВОГЛАВ ОРЕЛ, ПА ЈА ГАЃАА ВО ГЛАВА – се појави морничава снимка од моментот, се сруши на земјата па настана молк (ВИДЕО)

Angela
Пејачката со албанско потело Бебе Реџа беше погодена со телефон во лице на еден концерт, а поради тоа таа мораше да оди на шиење. Имено, некој од публиката ја погодил со мобилен телефон на концертот...