EXCLUSIVE MK

Tag : дима билан

НАСЛОВНА Шоу биз

Беше евровизиска ѕвезда во минатото, денес организаторите НЕ САКААТ ДА ЧУЈАТ ЗА НЕГО – да го видите на улица нема да го препознаете Дима билан (ФОТО)

Angela
Речиси нема некој кој не се сеќава на победата на рускиот претставник на Евровизија во 2007-та година Дима Билан. Тој пред да победи се прослави со учеството на Евровизија во Атина во 2006-та година кога...