EXCLUSIVE MK

Tag : донација

Македонија

ДОНИРАЈ ЗА НИКОЛА – да бидеме хумани, 143 488 (А1) и 143 117 (Т-МОБИЛЕ)

Angela
19 годишниот Никола Ѓорѓиев од Црешево, општина Гази Баба боледува од карцином на коските. Животот досега неколку пати го има ставено Никола пред сериозни предизвици. Истиот е без родители и живее со своите баба и...