EXCLUSIVE MK

Tag : дражен петровиќ

Кошарка НАСЛОВНА

„Никогаш нема да ја заборавам Македонката која прва ми соопшти дека мојот Дражен е мртов“!

Angela
Во пресрет на утрешното одбележување на 30-годишнината од смртта на најголемиот европски кошаркар на сите времиња, Дражен Петровиќ, многу скриени емоции почнаа да се будат кај неговите најблиски, но и кај милиони вљубеници во неговите...