EXCLUSIVE MK

Tag : душко тошиќ

НАСЛОВНА Фудбал

Роден е на село и израснат во трошна куќа без денар во џебот – Душко Тошиќ на истото место изгради вила најголема во селото и им ја подари на родителите! (ФОТО)

Angela
Душко Тошиќ израснал во сиромашно семејство, а денес има милиони. Тој трошната куќа на своите родители во селото Орловат во близина на Зрењанин каде и израснал денес ја претворил во вистинска вила. Фудбалерот денес живее...
НАСЛОВНА Фудбал

ВАКОВ ТАТКО Е ЕДИНСТВЕН ВО СВЕТОТ – нема шанси да погодите каква желба и исполни на ќерката Душко Тошиќ, фрли брдо пари за ова! (ФОТО)

Angela
Поранешниот фудбалер Душко Тошиќ во моментов ужива во Турска каде е во друштво на неговата помлада ќерка Ника Тошиќ. Како што пишуваат српските медиуми тој најверојатно и ја исполнил нејзината најголема желба на заедничкиот одмор....