EXCLUSIVE MK

Tag : жељко митровиќ

Шоу биз

Жељко Митровиќ објави дека се укинува „Задруга“

Angela
Сопственикот на српската телевизија „Пинк“, Жељко Митровиќ, ненајавено за првпат во живо влезе во куќата каде што се снима „Задруга“ и пред станарите и целата јавност објави дека ова ќе биде послената сезона на реалното...