EXCLUSIVE MK

Tag : затвореник

НАСЛОВНА Шоу биз

Затвореникот по кого полудеа жените имал тешко детство, ова се траумите кои морал да ги преживува секој ден

Angela
Кога беше уапсен жените се прашуваа кој е и како изгледа најзгодниот робијаш на светот, а Џереми Мекс го даде одговорот. Џереми Мекс (39) важи за најпосакуваниот и најпознатиот робијаш на светот којшто има неверојатна...