EXCLUSIVE MK

Tag : здравко чолиќ

НАСЛОВНА Шоу биз

Србите гневни на Здравко Чолиќ: „Цела држава е во жалост, а ти си пееш“

Angela
Цела Србија беше во жалост со денови поради двата страшни масакри во кои загинаа 17 невини млади луѓе. По тој повод, целата естрада ги откажа настапите низ регионот и светот, но тоа не беше случај...