EXCLUSIVE MK

Tag : златни јајца

Занимливости

Како да направите златни велигденски јајца?

Angela
Ако сакате велигденските јајца да бидат малку посвечени оваа година, златната е идеална боја! Вапсувањето и украсувањето на велигденските јајца за многумина е идеална можност да ја изразат својата креативност. Децата, секако, сакаат да се...