EXCLUSIVE MK

Tag : змии

Занимливости НАСЛОВНА

Дали доколку сонувате змија, тоа е лош знак? Сите објаснувања за појавувањето на змииво соништа на едно место!

Angela
Да се ​​сонува змија обично не е добро… Змијата генерално се перципира негативно во различни култури, но исто така и во психологијата. Во симболиката на соништата, змиите обично немаат добро значење и многумина се прашуваат...