EXCLUSIVE MK

Tag : Ивана Стаменковиќ Синди

НАСЛОВНА Шоу биз

ТЕМПИРАНА БОМБА НА 43 ГОДИНИ – српската пејачка не слушнала за градник, секоја фотографија е мелем за машките очи, особено една е (+18)

Angela
Ивана Стаменковиќ Синди голема популарност стекна како членка на групата „Моделс“, тогаш важејќи за една од најзгодните жени во регионот. Меѓутоа, Ивана и сега ги мами сите машки погледи каде и да се појави со...