EXCLUSIVE MK

Tag : искра

Занимливости НАСЛОВНА

ДЕЦАТА КОИ ГО НОСАТ ОВА ИМЕ ЌЕ ИМААТ СРЕЌА ВО ЖИВОТОТ: Повеќето Македонци не ја знаат неговата симболика!

Angela
Девојките со ова моќно име зрачат со топлина и светлина. Според потеклото на името Искра, неговото преведено значење може да се види како – „она што е светла“; „оној кој е полн со енергија“; „оној...