EXCLUSIVE MK

Tag : кико

Македонија НАСЛОВНА

TAЖНА ВЕСТ: Почина Кико

Angela
Кристијан требаше итно да замине на третман во Турција, но поради влошување на неговата здравствена состојба, тоа не се случи. Тој се лекуваше во приватна болница во Скопје Почина Кристијан Коцев-Кико, момчето за кое македонска...