EXCLUSIVE MK

Tag : кора од лимун

Исхрана НАСЛОВНА

ЗОШТО ДА НЕ ТРЕБА ДА ЈА ФРЛАТЕ КОРАТА ОД ЛИМОН? Еве за што може да се користи

Angela
Кората од лимон може да биде корисна на многу начини ако ја чувате во замрзнувач. Од неа може да се направи и лековит пијалок и ефективно козметичко средство. Кората од лимон содржи речиси двојно повеќе...