EXCLUSIVE MK

Tag : кралица ранија

НАСЛОВНА Убавина

Моден двобој на двете кралици: Ранија и Летиција модни „ривалки“ со едно нешто заедничко (ФОТО)

Angela
Кралицата Ранија со својата посилна половина дојде во посета на шпанската кралска двојка Филип и Летиција и би се рекло дека оваа средба не беше само дипломатска туку и модна. Кралот и кралицата на Јордан,...