EXCLUSIVE MK

Tag : крвен притисок

Медицина НАСЛОВНА

Овие намирници се ЗАБРАНЕТИ за лицата кои имаат проблеми со срце и висок притисок

Angela
  Американската асоцијација за срце предупредува дека во овие намирници се додава најмногу натриум. Доколку имате проблем со високиот крвен притисок потребно е да го намалите внесувањето на храна која што содржи натриум. Американската асоцијација...