EXCLUSIVE MK

Tag : крема за сончање

Медицина НАСЛОВНА

Рокот не е единствена гаранција: Еве како да препознаете дали може да ја користите кремата за сончање од лани

Angela
Доколку имате стара крема за сончање би требало добро да ја проверите пред да ја понесете со себе на одмор. Британскиот дерматолог Мервин Патерсон открил дека освен наведениот рок на траење постојат неколку знаци кои...