EXCLUSIVE MK

Tag : лето

НАСЛОВНА Свет

НАПОЛНЕТЕ СИ ГО ПАРИЧНИКОТ ОВОЈ ВИКЕНД – доколку планирате да одите на споен викенд во Грција овие НОВИ цени мора да ги имате на ум!

Angela
Цените во Грција го следат трендот од другите европски земји и оваа година се незначително зголемени во однос на претходните години. „Грција инфо“ објави дека цените на храната и останатите производи се разликуваат од едно...