EXCLUSIVE MK

Tag : лидија вукичевиќ

НАСЛОВНА Шоу биз

Тој е генерација на нејзините синови: Овој маж ја љуби Лидија Вукичевиќ (ФОТО)

Angela
На пошироката јавност веќе извесно време и е позната информацијата дека Лидија Вукичевиќ е лудо вљубена во згоден сликар, роден на нашите простори и со постојана адреса во Италија. Од првите информации кои стигнаа до...
НАСЛОВНА Шоу биз

Стои на раце на 60 години: Лидија Вукичевиќ се надмина себеси – оваа поза е тешка и за двојно помладите (ФОТО)

Angela
Актерката Лидија Вукичевиќ има 60 години, но нејзиниот физички изглед и дух го покажуваат сосема спротивното. Нејзиниот изглед често е интригантен, но и мета на сомнеж бидејќи никој не може да поверува дека времето за...