EXCLUSIVE MK

Tag : лила филиповска

Шоу биз

Лила се огласи од болничкиот кревет: Кој би рекол дека животот ќе ми се подели на ПРЕД и ПОСЛЕ оваа фотографија!

Angela
Нашата најпозната водителка и инфлуенсерка Лила Филиповска пред некое време кончено обзнани дека во периодот од декември 2020-та се соочувала со патешествие. Имено, Лила, умешно криејќи од јавноста, се соочила со една од најподмолните бо...